Familieopstellingen

familieopstellingen in Amsterdam West

Wil jij meer inzicht in jezelf, je familie en je relaties? Schrijf je nu in voor mijn (innerlijke) familieopstellingen in Amsterdam Oud-West!

In een opstelling onderzoeken we een vraag of thema waar jij nieuwsgierig naar bent. Dit kan gaan over iets dat je bezighoudt op het moment (gezondheid, familieleden, relatie, werk) of iets waar je emotioneel of fysiek tegenaan loopt.

Als je andere personen opstelt ontstaat er een tastbaar 3D beeld van wat er zich in jou afspeelt rondom het onderwerp dat je wilt onderzoeken. De opgestelde personen zullen gaan voelen wat jij voelt en daar woorden aan geven en onderling kijken wat er nodig is om te helen of verder te kunnen. Het geeft jou inzicht in wat er zich in jouw afspeelt en wat jouw helende beweging is.

Een opstelling is een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld waarin jij verkeert en maakt jouw patronen en de bijbehorende dynamieken zichtbaar. Het geeft je inzicht waarom je doet wat je doet en voelt wat je voelt, waardoor je andere keuzes kan gaan maken en gaat voelen wat jij nodig hebt om verder te gaan.

Waar kan je boeken

Al mijn workshops biedt ik aan via Hipsy. Daar kan je nog meer informatie en reviews lezen en natuurlijk een kaartje kopen. Voor vragen kan je ook altijd direct contact met mij opnemen.

familieopstellingen Amsterdam

Dit zeggen anderen erover

“Ik vroeg mij vooraf af of ik wel een innerlijk familielid voor iemand anders kon zijn maar de antwoorden op de vragen kwamen heel natuurlijk en klopten ook voor de persoon voor wie ik als een innerlijk familielid was opgesteld. Het was mooi en fijn om dat te kunnen doen voor iemand anders. Ik heb, ondanks dat ik representant was, ook inzichten over mijn eigen thema’s gekregen. ”
“Het was een bijzondere ervaring. Ik wist niet dat dit zo in je zat en die onderdelen van jezelf aan het werk te zien, is heel bijzonder. Je ontvouwt je voor je eigen ogen. Ik begrijp hen (de innerlijke familieleden) en daarmee mezelf beter. Ik kan me nu beter tot mezelf verhouden.”
“Waardevol! Als opsteller heb ik de dag bij Elisabeth als heel rijk ervaren. Zo bijzonder dat er zoveel naar boven kwam over mijn innerlijk systeem via andere representanten, dat had ik echt nooit verwacht! De opstelling geeft me hele concrete beelden/uitleg over wat er in mij gebeurd.
Ik kan deze dag bij Elisabeth, maar ook de methode en haar verzorging alleen maar aanraden.”
vloerankers bij innerlijke familieopstellingen Amsterdam

innerlijke Famillieopstellingen

De meest bekende vorm van opstellingen zijn familieopstellingen. Deze methode gaat over inzicht krijgen in het verleden en waarom de dingen zo zijn als ze zijn, maar geeft je niet veel handvatten over hoe je de familiestukken in jezelf kan helen en in het nu verder kan.

In mijn familieopstellingen in Amsterdam maak ik daarom gebruik van een innerlijkefamilie opstelling, een methode van Arienne Klijn. Deze opstelling maakt zichtbaar wat jij meegenomen hebt uit jouw familiesysteem en hoe dit, vaak onopgemerkt, in jouw innerlijk systeem doorwerkt. Ik laat je zien wat jij nodig hebt om de oude systemen en familiepatronen te doorbreken. Het gaat in deze opstellingen niet zozeer over het verleden en waarom het zo is als het is, maar over hoe je weer verder kan in het nu.

Als je andere personen opstelt als jouw systeem ontstaat er een tastbaar 3D beeld van wat er zich in jou afspeelt rondom het onderwerp dat je wilt onderzoeken. De opgestelde personen zullen gaan voelen wat jij voelt en daar woorden aan geven en onderling kijken wat er nodig is om te helen of verder te kunnen. Het geeft jou inzicht in wat er zich in jouw afspeelt en de helende beweging zal ook doorwerken in jouw eigen systeem.

Voor wie

Een opstelling is voor iedereen op elk moment interessant. Het geeft je inzicht en maakt je bewust van je eigen patronen en hoe je in de wereld staat. Maar zeker ook in de volgende gevallen:

  • Als je steeds tegen dezelfde patronen aan blijft lopen (privé of op je werk) die je liever anders zou doen, maar dat lukt je niet
  • Je blijft steeds dezelfde fysieke klachten ervaren die je hinderen in je dagelijkse leven en je weet maar niet waar ze vandaag komen
  • Bij twijfel over moeilijke keuzes
  • Als je veel stemmen in je hoofd hebt en het daardoor lastig is om te voelen wat jij echt wil
  • Bij stress of burnout klachten
  • Als je meer inzicht wil krijgen in hoe je in elkaar zit
  • Als je meer in contact wil komen met je gevoel
  • Als je meer speelsheid wil ervaren
  • Als je meer in contact wil komen met je intuitie
  • Als je beter je eigen grenzen wil gaan voelen en aangeven
  • Bij angstklachten
  • Als je heftige emoties ervaart en niet weet waarom
  • En nog veel meer!

Ben je benieuwd of jou vraag of klacht ook geschikt is voor een opstelling? Neem dan contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

voor wie familieopstellingen Amsterdam?

Neem contact op

Adress

Da Costakade 130

1053XC, Amsterdam

Contact
familieopstellingen amsterdam
behandeling op afspraak